Opgelet wegenwerken!

Wie uit de richting van Willebringen of van de E40 komt via Vertrijk moet rekening houden met wegenwerken. Geen doorgaand verkeer mogelijk via de brug tussen Willebringen en Kumtich en tussen het op- en afrittencomplex E40 in Boutersem en de Leuvensesteenweg.

Lees meer »

Pasen: opletten geblazen

Joepie, het is lente! De eerste vrolijke lentebloeiers steken hun kopje op en de paasklokken zijn onderweg met massa's lekkere paaseitjes. Voor ons een feest maar voor je viervoeter is het opletten geblazen: paasbloemen en chocolade zijn giftig voor je hond. Smul de paaseitjes dus zelf op en verwen je grote vriend met lekker hondensnacks of -snoepjes. Keuze genoeg bij TrimTime. Fijne paasdagen!

Lees meer »

Denkspelletjes: mentale uitdaging voor je viervoeter

Geen tijd om naar buiten te gaan of actief te spelen met je rakker? Zet dan zijn hersenen aan het werk met een mentaal denkspel. Een denkspel van 10 min. staat gelijk aan 45 min. actief bewegen. En die hersenen laten werken is niet alleen vermoeiend maar ook leuk, zeker als er een lekkere beloning in het verschiet ligt. Welke leeftijd je hond ook heeft, mentale uitdaging is net zo belangrijk als fysieke inspanning. Je viervoeter kan zijn energie kwijt en wordt er gelukkig van! Beschikbaar bij TrimTime.

Lees meer »

Gepersonaliseerde wandellijnen made by TrimTime: origineel en oersterk!

Bij TrimTime kun je nu ook een gepersonaliseerde wandellijn bestellen. Jolien maakt deze zelf met PPM touw (polypropylene): gebruiksvriendelijk en oersterk. Lengte, dikte, model, kleur, patroon, kleur musketons ... kun je zelf kiezen. En als je wil wordt ook de naam van je viervoeter erin verwerkt. Wandelen wordt voortaan nog leuker!

Lees meer »

TrimTime: van passie naar hoofdberoep!

Het is zover! Sinds 1 januari 2021 run ik TrimTime in hoofdberoep. Eindelijk meer tijd dus om mijn passie uit te voeren en jullie schatjes te verwennen. En hopelijk moet ik nu niemand meer teleurstellen omdat mijn agenda bomvol zat en mijn tijd (in bijberoep) beperkt was. Dus ... iedereen van harte welkom bij TrimTime!! Nu mag je weer reclame maken bij familie en vrienden :-)!

Lees meer »

TrimTime kerstpakket

Nog op zoek naar een leuk en lekker cadeau voor je allerliefste viervoeter? Bestel nu je TrimTime kerstpakket. Leuk om te geven en lekker om te krijgen :-)! Wees er snel bij want de pakketten zijn beperkt. De cadeautjes zijn mooi ingepakt, klaar om onder de kerstboom te leggen. Prijs: 30 euro.

Lees meer »

Trimsalons moeten sluiten!

Minister van Binnenlandse Zaken fluit Ben Weyts terug: trimsalons moeten wel degelijk sluiten. Hopelijk beslist het Overlegcomité binnenkort anders. Wie kan nog volgen ... Hou het veilig, zorg goed voor jezelf en zeker ook voor je trouwe viervoeter. Hopelijk tot snel!

Lees meer »

Corona update 2/11/2020: trimsalons blijven open

Het Ministerieel Besluit van 1/11/2020 vermeldt uitdrukkelijk dat 'diensten voor de verzorging, opvang en het asiel van dieren' open mogen blijven. Wij zijn superblij en jullie viervoeters zeker ook! Hun verzorging komt niet in het gedrang. Alle geplande afspraken kunnen dus gewoon doorgaan. Hou wel rekening met deze speciale veiligheidsmaatregelen zodat we allen gezond blijven:

Lees meer »